Cautare

33837 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (5.72 secunde)
Puteti citi in continuare cea de-a patra parte a unui interviu cu presedintele CCR Augustin Zegrean, aparut pe Ziare.com, la inceputul anului 2012.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
BNR a autorizat 176 de banci pe teritoriul Romaniei, inclusiv pe cele mai mari din lume. In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii. ... Analistii spun ca proiectele de dezvoltare sunt cele incepute anul trecut.
Umanoizi in Ungaria (Autor: ... FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Germania a devenit anul trecut principala destinatie de export a Dacia, cu 84.708 unitati vandute, in urcare cu 231,3% fata de 2008, potrivit datelor prezentate la inceputul anului de producatorul auto.
Razvan Dumitrescu) In urma cu trei luni o cunostinta din SUA imi spunea ca acolo ei stiu deja cine va fi viitorul premier al Romaniei:
Dezvoltatorii au pus frana brusc in cartierele care ar fi trebuit sa apara langa Craiova. Lipsa clientilor a creat mari probleme de finantare a constructiilor rezidentiale.
Salariile romanilor nu vor creste anul acesta, estimeaza Comisia Nationala de Prognoza. Asta dupa ce, la inceputul anului, aceeasi comisie anticipa o majorare a salariilor cu 1,2 la suta. Si pentru anul viitor, prognozele sunt pesimiste:
Zvonurile ca taxa de poluare va creste incepand cu 1 ianuarie 2011 i-au facut pe doljeni sa dea buluc la RAR pentru a-si inmatricula masinile.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, va participa luni la sedinta informala a Guvernului, unde se va dezbate primul draft al bugetului de stat pe anul 2009, au precizat pentru Mediafax, surse social-democrate.
Pentru ca un dosar pe numele Saltelistei, in care sa fie chemata la audieri, s-a deschis cu siguranta, spun surse judiciare. ... Alina Gorghiu, ca reprezentant AVAS, l-a ajutat pe Baaklini Said sa castige procesul cu statul roman, neprezentandu-se la proces!
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal. ... - PSD a castigat alegerile corect, printr-un vot masiv.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
O TARA A TACUT. EA L-A SALVAT! Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Potrivit CIA, datoria externa a Romaniei este aproape dubla de cat spune BNR S-a dovedit, de-a lungul timpului, ca autoritatile romane si-au facut un obicei in a minti cu privire la starea reala a lucrurilor in economie.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Activitatea bancara centrala in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Cei mai multi romani care au plecat in vacanta de 1 Mai au ales sa-si petreaca zilele libere pe litoralul si in statiunile montane romanesti, numarul turistiilor fiind cu 25% mai mare decat anul trecut.
Consortiul Vinci-Aktor nu a reusit sa obtina finantare din partea bancilor pentru demararea constructiilor Astfel, constructia tronsonului Comarnic-Brasov este amanata cu cel putin un an. Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, pentru cotidianul "Gandul", ca va relua curand licitatia.
google-analytics.com